• Purpose

  Цел

  Да биде лидер во развојот на софтвер, да креира висококвалитетни апликации со врвна услуга и голема профитабилност.

 • Vision

  Визија

  Креирање на квалитетен софтвер што ги надминува очекувањата на нашите ценети клиенти.

 • Mission

  Мисија

  Градење на долгорочни односи со нашите клиенти и нудење на високо квалитетен софтвер и бизнис услуги кои се засновани на иновации и напредни технологии.

 • Core values

  Основни вредности

  Високо образован и високо мотивиран тим на инженери со долгогодишно искуство во развој на софтвер, кои ја развиваат компанијата преку креативност и иноваации.

 • Goals

  Стремеж

  Развој на компанијата преку креирање на висококвалитетен софтвер и градење на силни врски со нашите клиенти, кои ја препознаваат и вреднуваат нашата посветеност.

 • Бидете дел од нашата приказна!

ШТО ПРАВИМЕ?

ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ СЕ НАШИТЕ УСЛУГИ!


Новости и иновации

Што се случува во Ехо?

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО

НАШИОТ ТИМ


Сакате да стапиме во контакт!


Веќе сте подготвени да го започнете вашиот следен проект со нас? Тоа е прекрасно! Побарајте не на телефон или испратете ни е-маил, а ние ќе ве исконтактираме во најкраток временски рок.