Кариера

28.01.2020


1. Практикант за развој на мобилни апликации

Потребни квалификации:

Лицето да има завршено или да е во последната година студии на технички факултет.

 

Работата се одвива во канцеларии во Центар, Скопје;

Месечен износ за праксата е во согласност со Законот за практикантство;

Праксата трае 3 месеци.

Доколку се совлада задоволително праксата, практикантот ќе има можност за вработување.

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Практикант за развој на мобилни апликации” најдоцна до 31.01.2020 година на следната маил адреса: contact4exo@exo.mk

Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

 

 

2. Практикант за развој на веб базирани апликации

Потребни квалификации:

Лицето да има завршено или да е во последната година студии на технички факултет.

 

Работата се одвива во канцеларии во Центар, Скопје;

Месечен износ за праксата е во согласност со Законот за практикантство;

Праксата трае 3 месеци.

Доколку се совлада задоволително праксата, практикантот ќе има можност за вработување.

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Практикант за развој на веб базирани апликации” најдоцна до 31.01.2020 година на следната маил адреса: contact4exo@exo.mk

Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Сакате да стапиме во контакт!


Веќе сте подготвени да го започнете вашиот следен проект со нас? Тоа е прекрасно! Побарајте не на телефон или испратете ни е-маил, а ние ќе ве исконтактираме во најкраток временски рок.

Булевар Митрополит Теодосиј Гологанов 57 - 1/2