• Purpose

  Цел

  Да биде лидер во развојот на софтвер, да креира висококвалитетни апликации со врвна услуга и голема профитабилност.

 • Vision

  Визија

  Креирање на квалитетен софтвер што ги надминува очекувањата на нашите ценети клиенти.

 • Mission

  Мисија

  Градење на долгорочни односи со нашите клиенти и нудење на високо квалитетен софтвер и бизнис услуги кои се засновани на иновации и напредни технологии.

 • Core values

  Основни вредности

  Високо образован и високо мотивиран тим на инженери со долгогодишно искуство во развој на софтвер, кои ја развиваат компанијата преку креативност и иноваации.

 • Goals

  Стремеж

  Развој на компанијата преку креирање на висококвалитетен софтвер и градење на силни врски со нашите клиенти, кои ја препознаваат и вреднуваат нашата посветеност.

 • Бидете дел од нашата приказна!

ШТО ПРАВИМЕ?

ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ СЕ НАШИТЕ УСЛУГИ!


Развој на Десктоп Апликации

Високо ефикасни и скалабилни апликации со повеќе платформи кои се лесни за одржување

Развој на Мобилни Апликации

Создадете вкрстени платформи за Android и iOS мобилни апликации

Развој на Веб Апликации

Убави и робусни веб-апликации од висок размер кои ќе ги израдуваат корисниците

Веб и Графички дизајн

Убави, едноставни и привлечни дизајни

Софтвер по нарачка (Наменски софтвер)

Ако има потреба од сопствен софтвер, можеме да го изградиме така што ќе одговара на потребите и буџетот на клиентите

Консултантски услуги

Софтверските консултанти со високо образование, долгорочно искуство и високо мотивирани инженери можат да им помогнат на клиентите на кои им е потребно

НОВОСТИ И ИНОВАЦИИ

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ЕХО?


Пуштен е во употреба новиот ЕКСО Смарт Регистратор

Излезен е новиот ЕКСО Смарт Регистратор.