Пуштен е во употреба новиот ЕКСО Смарт Регистратор

Излезен е новиот ЕКСО Смарт Регистратор.


Со задоволство го објавуваме нашиот нов софтверски систем за регистрација на време наречен "ЕКСО Смарт Регистратор". Ако сакате да дознаете повеќе, следете го линкот. Дали би сакале да го пробате?